VAMing d.o.o.

Kalenićeva 3, 11000 Beograd
tel./fax: 011 / 244 17 28

Preduzeće za inženjering i usluge u oblasti dizalične tehnike

 
   

 

 

 

Održavanje je skup aktivnosti koje se preduzimaju kako bi se određeni objekat održavanja doveo u ispravno stanje ili održao što duže u ispravnom stanju, a sve u cilju kvalitetnog obavljanja funkcije. Mosne dizalice predstavljaju značajnu i dugo planiranu investiciju za svaku kompaniju.

 

Visoka raspoloživost i maksimalno iskorišćenje kapaciteta dizalica je imperativ. Zato je neophodno napraviti program preventivnog održavanja u cilju smanjenja ukupnih troškova.

 

Potpuno razumevanje potrebe za održavanjem proizvoda koje prodajemo navelo nas je da razvijemo program održavanja čijom primenom možete smanjiti učestanost i trajanje otkaza dizalica, povećati iskorišćenost proizvodnih potencijala i postići povećanje pouzdanosti u radu.

 

,,VAMING d.o.o. pruža usluge održavanja svih vrsta industrijskih kranova i dizalične opreme sa ciljem povećanja efikasnosti Vaših radnih procesa i produžetka životnog veka opreme.

 

Naši vrhunski obučeni tehničari u saradnji sa Vašim zaposlenim napraviće plan inspekcije i program održavanja prilagođen Vašim specifičnim potrebama.

 

Nudimo Vam kompletne usluge na poljima:         

 

  • Inspekcije;

  •  Čišćenja, podmazivanja, zaštite od korozije;

  • Zamene delova i opravke (male, srednje i generalne);

  • Poboljšanja  -  revitalizacija;

  • Proširenja - rekonstrukcija;

  • Obuke Vaših zaposlenih za pojedine poslove održavanja.

Najvažniji činilac našeg programa održavanja je inspekcija (snimanje - praćenje stanja opreme). Inspekcije omogućavaju izvršavanje preventivnih intervencija (popravki) radi sprečavanja ozbiljnijih otkaza.

 

Inspekcije nam omogućavaju da na osnovu trenutnog stanja opreme napravimo sa Vama predlog  i termin plan intervencija, kao i da na vreme pripremimo liste neophodnih rezervnih delova, a sve u cilju smanjivanja Vaših ukupnih troškova održavanja.

 

Stojimo Vam na raspolaganju 24 časa, 365 dana u godini.

 

,,Upravljajte održavanjem zajedno sa nama da održavanje ne bi upravljalo Vašom kompanijom”

 

(Mr. Mike Williams, Konecranes Vice president).

 

servis.bmp

IMG_0288

 

IMG_0304

 

IMG_0237

 

IMG_0308

 

 

 

 

   

Vaming d.o.o.